TEXT FOR OUR SCANDINAVIAN FOLLOWERS

11-14 oktober går Kingsland Oslo Horseshow igjen av stabelen og i år skjer det mye nytt og spennende. Derfor vil vi invitere DERE til å være med på festen!

I år arrangeres for første gang Barnas Hestefest på Telenor Arena, Fornebu. Det vil være et helt eget område satt opp for barna med blant annet ponniridning, ansiktsmaling, masse forskjellige dyr man kan klappe og kose med og ikke minst blir det satt opp en sprangbane slik at barna får testet den nye trenden, hobbyhorsing, også kjent som ridning på kjepphester!!

Klokken 12.30 blir det stort familieshow med oppvisning fra Fantastiske Mélie Philippot og Clémence Faivre som viser frem sin fantastiske oppvisning med hesten i sentrum. Det blir også den kjente og morsomme shettisgaloppen, Mounted Games konkurranse og Islandshest. Dette gir deg all mulighet til å sørge for at dine barna blir bitt av basillen, hvis de ikke allerede er det!

Du vil også finne forskjellige Food Trucks som tilbyr forskjellige mat- og drikkeopplevelser fra Asia, India og Norden! Og sist men ikke minst er det også mange flotte stands man kan kikke og shoppe i!

BLI MED DA VEL – FØRSTEMANN TIL MØLLA!!

Vi har fått koder til billetter som vi vil gi bort til barn under 12 år til søndag den 14/10-2018!

Disse billettkodene må løses inn og ledsager kan selvfølgelig bestille setet ved siden av hvis dette gjøres i samme bestilling. Dvs. hvis hele familien vil reise sammen med barna under 12, så kan de bestille de billettene de vil ved siden av og alle får sitte sammen på flotte tribuneplasser.

Dette gjøres på følgende måte: Send en mail til mk@kingsland.no og sørg for at du får tilsendt en kode. Via linken i mailen du får, klikker du inn (viaTicketmaster.no) og velger ønsket antall seter. Bruk tilsendte kode for å utløse 100% rabatt på barnebilletten når du sjekker ut. 1 kode = 1 billett. (Husk at hvis barnebillettkoden brukes på billetter til noen som er over 12 år, risikerer de å bli nektet adgang til arenaen ved ankomst…)

Billettene inkluderer inngang på søndag 14/10-2018 samt en Goodiebag til de første 100 barna som kan avhentes på Kingslands store stand, gjelder ved fremvisning av billett. (Inkluderer ikke reise og opphold.)

Les mer på hjemmsiden til Kingsland Oslo Horse Show HER